Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.1 secunde. Potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului larg cu doar cateva zile in urma, chiar la inceputul acestui an, cea mai recenta iteratie a controversatului SUV pe care compania BMW il ofera sub numele de X6 isi intampina cumparatorii - oarecum inutil de mentionat - intr-o larga varietate de variante si, totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune disponibila - la vanzare - sub indicativul xDrive30d, propunerea specifica respectivului model culminand cu motorizarea de sub capota.

BMW X6 Facelift

Este vorba, mai exact, despre un propulsor cu sase cilindri in linie, plus o capacitate de 2.993 de centimetri cubi - proiectata special pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 286 de cai putere si 650 de Newton-Metri. Motorizarii de trei litri i se alatura un sistem mild-hybrid de 12 CP si 200 Nm, astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratia la podea, intr-un timp de numai 6.1 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza de top limitata la 250 de kilometri pe ora.

Reteta caracteristica unicei variante diesel a noului BMW X6 Facelift continua - mai mult sau mai putin surprinzator - cu un consum mediu de carburant de circa 7.0 - 7.9 litri la 100 de kilometri, valori corespunzatoare unor emisii de dioxid de carbon de 199 - 226 de grame per kilometru. Din nefericire, pretul de vanzare al versiunii cu pricina nu ramane, la acest moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii - insa din meniu nu lipsesc, conform oficialilor nemti, nici cutia Steptronic cu opt rapoarte, dar nici tractiunea integrala xDrive.

BMW X6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW X6 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2023