Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat 5.5 secunde.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 16 saptamani, inca de la inceputul lunii februarie, cea mai recenta iteratie a celebrului BMW X5 isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor isi va face, in curand, pana la sfarsitul anului curent, loc si o savoare xDrive40d, respectivul autoturism gazduind sub capota, departe de privirile insistente ale curiosilor, o unitate in sase cilindri, cu capacitate de 2.993 de centimetri cubi - pe motorina.

Oferita alaturi de un sistem mild-hybrid la 48 de volti - sinonim atat cu o doza extra de eficienta, cat si cu un plus deloc neglijabil de performanta, motorizarea in cauza lucreaza impreuna cu o transmisie automata in opt rapoarte pentru a livra ambelor punti o putere de pana la 352 de cai, seria atractiilor principale cuprinzand inclusiv un cuplu de 720 de Newton-Metri, indeajuns pentru ca noul automobil sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 5.5 secunde; consumul mediu de carburant: 7.3 - 8.4 litri la 100 de kilometri.

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

BMW X5 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze BMW X5 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2023