Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora dureaza numai 4.7 secunde.

Dezvelit intregii planete acum aproape doi ani, inca de la jumatatea lui 2022, cel mai recent Mercedes GLC din istorie isi intampina - in aceste zile, cumparatorii intr-o larga varietate de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta 450 d 4Matic, respectivul model gazduind sub capota un propulsor in sase cilindri - cu o capacitate de 2.989 de centimetri cubi.

Mercedes GLC - Galerie foto

Acompaniata atat de un sistem mild-hybrid la 48 de volti, cat si de o cutie automata cu noua rapoarte, unitatea in cauza livreaza ambelor rotilor de pe ambele punti un total de pana la 390 de cai putere, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea intr-un interval de doar 4.7 secunde, in timp ce viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora, oarecum inutil de mentionat.

Meniul caracteristic impozantului SUV continua - dupa cate se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic publicate de nemti, cu un consum de carburant de circa 6.3 - 7.0 litri la 100 de kilometri, la care adauga o echipare standard extrem de generoasa. Care cuprinde inclusiv faruri cu LED, jante cu un diametru de 18 inch - din aliaj usor confectionate, instrumente de bord digitale si configurabile, insotite de un display cu o diagonala de 12.3 inch.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic, nici scaunele fata incalzite, tapiteria realizata din piele artificala, cu detalii din microfibra Tomasi ori sistemul de navigatie, acestora alaturandu-li-se, totodata, o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, statie pentru incarcarea wireless a telefoanelor mobile, un volan multifunctional, cu parte inferioara rotunda, bancheta spate rabatabila fractionat.

Mercedes GLC - Galerie foto

Mercedes GLC - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (245) Poze Mercedes GLC - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2024