Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus un display curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite.

Dezvelita publicului larg cu mai bine de 18 saptamani in urma - inca din ultima jumatate a lunii lui mai - cea mai recenta iteratie a celebrei game comercializate de bavarezii de la BMW sub numele de Seria 3 isi intampina clientii, zilele acestea, intr-un numar considerabil de savori si configuratii. Printre optiunile oferite de faimosul producator cu sediul in Munchen se regaseste - mai mult ori mai putin surprinzator - si o versiune disponibila sub denumirea de M340d xDrive, alaturi de un propulsor cu sase cilindri in linie, plus o capacitate de 2.993 de centimetri cubi.

BMW Seria 3 Facelift - Galerie foto

Acompaniata de o transmisie automata cu opt rapoarte, respectiva unitate livreaza rotilor de pe ambele punti - presupunand ca mai trebuia cumva precizat - un total sinonim cu aproximativ 340 de cai putere si 700 de Newton-Metri. Astfel, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un timp de 4.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi, complet nestingherit, incursiunea pana la 250 de kilometri pe ora, viteza limitata electronic, oarecum inutil de mentionat sau adaugat.

Insotita de o nota de plata ce porneste - in Romania - de la 67.890 de euro, aceeasi aroma cunoscuta sub indicativul M340d xDrive se mai poate lauda, potrivit BMW, si cu un consum mediu de carburant de 5.9 - 6.4 litri la 100 de kilometri. Cat despre lista cu dotari standard, printre echipamentele puse la dispozitia cumparatorilor se afla si jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, pereche de spoilere agresiv stilizate, setul de blocuri optice cu tehnologie LED, tapiteria din piele artificiala si Alcantara, display-ul curbat masiv, impartit in doua zone de lucru diferite etc.

BMW Seria 3 Facelift - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (153) Poze BMW Seria 3 Facelift - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Octombrie 2022