Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Cat costa in Romania
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani - inca de la inceputul verii lui 2022, cea de-a doua generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de GLC isi intampina cumparatorii, in aceste zile, intr-o larga varietate de versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de nemti la dispozitia clientilor cu dare de mana numarandu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o varianta disponibila sub denumirea de GLC 450 d 4Matic, alaturi de o motorizare in sase cilindri, cu capacitatea de 2.989 de centimetri cubi.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti, plus o transmisie automata cu noua rapoarte, solutia cu pricina - sinonima cu 390 de cai putere, dupa cum au dezvaluit, anterior, si oficialii companiei producatoare, traducandu-se printr-un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in circa 4.7 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant se invarte in jurul a numai 6.3 - 7.0 litri la 100 de kilometri - important de precizat.

Reteta caracteristica incredibilei masini cu motor diesel de la Mercedes, ce se vinde pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 78.080 de euro, se incheie, oarecum normal - tinand cont de pretul de pornire, cu o echipare standard extrem de generoasa, ce aduce in prim plan faruri cu LED, jante pe 19 inch, confectionate din aliaj usor, ceasuri de bord digitale si configurabile. Cu mentiunea ca din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune, nici scaunele cu functie de incalzire ori tapiteria realizata din piele Artico si microfibra Microcut.

Mercedes GLC - Galerie foto

Mercedes GLC - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (245) Poze Mercedes GLC - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2024