Formele lui te vor da pe spate. E cel mai chic automobil de oras al momentului.

Formele lui te vor da pe spate. E cel mai chic automobil de oras al momentului.
Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul lunii iunie si asteptat sa debuteze in mod public la inceputul lui octombrie, atunci cand editia din acest an a Salonului de la Paris isi va deschide larg portile, noul Citroen C3 este genul de masina care stie cum sa se faca remarcata.
Distribuie pe Facebook

Pe langa formele fermecatoare ale exteriorului, a caror sursa de inspiratie o reprezinta inconfundabilul C4 Cactus, micul automobil francez mai impresioneaza si prin tehnologiile de ultima ora regasite la interior, viitorii clienti fiind bucurosi sa afle ca vor dispune de navigatie 3D cu informatii despre trafic in timp real, camera pentru marsarier sau monitorizarea unghiului mort.

Un alt punct forte al noului Citroen C3 il reprezinta sistemul ConnectedCam, care foloseste o camera de filmat, GPS-ul si conexiunea la internet din dotare pentru a transmite imagini.

Din punct de vedere tehnic, micul automobil francez anunta o gama variata de motorizari, formata din unitati pe benzina si motorina cu puteri maxime cuprinse intre 68 si 110 CP. Informatiile oficiale cu privire la consumul mediu de carburant lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este bine de stiut ca propulsoarele in cauza vor putea fi servite atat alaturi de o cutie manuala, cat si impreuna cu o transmisie automata.

Sub semnul intrebarii raman si sumele necesare achizitionarii unui exemplar, drept pentru care lasam in urma cuvintele si sarim la imagini. La primele imagini reale cu noul Citroen C3.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 August 2016