Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cat costa in Romania

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cat costa in Romania
  • Noul Audi SQ8 TDI porneste in Romania de la 104.726 euro
  • Pachetul tehnic cuprinde inclusiv un V8 de patru litri si 435 CP
  • Sistemul de tractiune integrala este standard
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 21 de inch, dar si scaune fata cu functie de incalzire sau tapiterie din piele, plus alcantara.

Dezvelita oficial la inceputul acestei veri si prezentata in premiera publica aproape trei luni mai tarziu, cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show 2019, masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie a ajuns intr-un final si pe piata din Romania. La un pret de pornire care se invarte in jurul sumei de 104.700 euro (TVA inclus), potrivit configuratorului de pe pagina importatorului local.

Sub capota, prima generatie a modelului Audi SQ8 TDI - caci despre ea este vorba - gazduieste o unitate cu nu mai putin de opt cilindri, doua turbine mecanice si un compresor electric, care "scoate" 435 de cai din 3.956 de centimetri cubi. Cuplul motor se ridica 900 Nm, iar livrarea valorilor maxime se face catre ambele punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza.

Cu pedala de acceleratie la podea, prima suta de kilometri pe ora devine realitate dupa doar 4.8 secunde, in timp ce viteza de top este limitata (deloc surprinzator) la 250 km/h. In ceea ce priveste consumul de carburant, compania producatoare anunta o medie de numai 7.8 litri la 100 de kilometri, cu emisiile de dioxid de carburant ridicandu-se la 204 grame per km, potrivit aceleiasi surse.

Echiparea standard cuprinde, dupa cum precizam si anterior, inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 21 de inch, dar si scaune fata cu functie de incalzire sau tapiterie din piele, plus alcantara. Fara costuri suplimentare sunt oferite insa si suspensia pe aer, portbagajul actionat electric, instrumentele de bord digitale ori diferite sisteme de siguranta activa.

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi SQ8 TDI - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2019