Masina cu display de 40 de inch. Cum arata in realitate

Masina cu display de 40 de inch. Cum arata in realitate
  • Masina cu display de 40 de inch
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Disponibila exclusiv pe piata din China, varianta de serie a conceptului Lincoln Zephyr Reflection promite sa impresioneze inclusiv prin alura specifica unui fastback cu cinci portiere.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, la finalul toamnei anului curent, prima masina produsa de compania americana Lincoln pe teritoriul Chinei stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, versiunea de serie a conceptului Zephyr Reflection se remarca in special prin alura caracteristica unui fastback cu cinci portiere, insa adevarul este ca nici grila de dimensiuni generoase a radiatorului sau blocurile optice unite cu o banda iluminata nu vor trece intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Lincoln Zephyr

Lincoln Zephyr

Lincoln Zephyr

In cabina, in schimb, principala atractie consta, fara urma de indoiala, in perechea de display-uri de la nivelul panoului de bord, compusa dintr-un ecran de 12.3 inch pentru afisarea instrumentelor digitale si configurabile si unul de 2.2 ori mai mare, de 27 inch, destinat sistemului multimedia.

Sub capota, asa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale, prima masina produsa de compania americana Lincoln pe teritoriul Chinei gazduieste un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, pe benzina. Fisa cu specificatii tehnice continua cu o transmisie automata in opt rapoarte, insa atat puterea maxima, cat si performantele sau consumul mediu de carburant oferite de varianta de serie a conceptului Zephyr Reflection reprezinta numai un mare mister si o necunoscuta de proportii, spre dezamagirea potentialilor clienti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lincoln Zephyr
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2021