Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de 20 de saptamani - inca de la inceputul lunii lui martie, prima generatie a gamei oferite de compania Renault sub numele de Austral are, incepand de astazi, si un pret de pornire. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, abia de anul viitor, respectiva creatie isi va intampina cumparatorii alaturi de o nota minima sinonima cu 27.000 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Renault Austral

Comercializata sub indicativul equilibre Mild Hybrid 140 cp, varianta de baza a SUV-ului dezvoltat pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Tiguan se bucura de serviciile unei unitati turbo cu o capacitate de 1.3 litri si tehnologie mild-hybrid. Conceputa pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 140 de cai putere, conform oficialilor producatorului auto francez.

Aceeasi motorizare Mild Hybrid este disponibila - aparent, si intr-o versiune cu 160 CP sub capota, la preturi incepand de la aproximativ 32.500 de euro. Intr-un final, primul Renault Austral va mai pune la dispozitia clientilor din Romania si o savoare botezata Full Hybrid 200 cp, cu respectiva aroma combinand - in schimbul a 36.400 de euro, un propulsor turbo in trei cilindri, de 1.2 litri, si un motor electric pentru o putere maxima de pana la 200 de cai, daca mai trebuia precizat.

Renault Austral

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Renault Austral
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2022