Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault a publicat acum toate pozele cu interiorul si exteriorul noii sale masini

Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen. Renault a publicat acum toate pozele cu interiorul si exteriorul noii sale masini
  • Imaginile care baga frica in sefii Volkswagen
  • Renault a publicat acum toate pozele cu interiorul si exteriorul noii sale masini
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa primele exemplare vor ajunge pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului 2022.

Asa cum au promis anterior, pe parcursul ultimelor saptamani si luni, francezii de la Renault au publicat in cursul diminetii zilei de 8 martie toate materialele oficiale ce au ca subiect principal noul Austral. Proiectat special pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Tiguan, inlocuitorul masinii cunoscute publicului larg sub numele de Kadjar masoara 4.510 milimetri in lungime si ofera o capacitate de incarcare a portbagajului de pana la 1.525 de litri.

Daca vine vorba - in schimb, despre departamentul estetic, respectiva masina este insotita - printre altele, si de o pereche de blocuri optice frontale Matrix LED Vision stilizate sub forma literei C, de o grila supradimensionata a radiatorului, dar si de o capota atent sculptata a motorului, daca mai trebuia cumva precizat.

Renault Austral

Renault Austral

Liniile proeminente de la nivelul aripilor laterale, ce gazduiesc jante cu un diametru de pana la 20 de inch, completeaza, alaturi de stopurile alungite, ce definesc partea din spate a caroseriei cu cinci portiere, meniul exterior. La interior, setul format din doua display-uri, ce are ca sursa de inspiratie primul Megane E-Tech din istorie, deschide lista atractiilor principale. Din peisaj nu lipsesc insa nici tapiteria din piele sau instalatia audio cu 12 difuzoare Harman Kardon.

Sub capota, francezii de la Renault nu vor oferi nici macar un singur diesel, astfel ca viitorii clienti vor fi nevoiti sa aleaga dintre trei versiuni mild-hybrid - doua insotite de o motorizare I4 de 1.3 litri, cu 140 sau 160 de cai putere, si una acompaniata de un propulsor I3 de 1.2 litri, cu 130 CP - si doua variante full-hybrid.

Acestea din urma se bucura, la randul lor, de prezenta si serviciile unei unitati I3 de 1.2 litri, ce lucreaza alaturi de un motor electric pentru un total de 160 sau 200 de cai putere. Indiferent de cum arata configuratia finala, livrarea valorilor maxime se va face intotdeauna catre rotile de pe puntea fata, printr-o cutie manuala cu sase trepte sau o transmisie automata de tip CVT, de la caz la caz, noul Austral urmand sa isi intampine cumparatorii si alaturi de directie integrala.

Renault Austral

Renault Austral

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Renault Austral
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2022