Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.2 litri si 200 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Aceeasi unitate cu doar trei cilindri in linie va mai fi disponibila - spre comercializare, si intr-o savoare cu doar 160 de cai putere la datorie.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 14 zile, prima generatie a masinii oferite de compania Renault sub denumirea de Austral planuieste sa isi intampine clientii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de concurentul actualului Volkswagen Tiguan se va numara si un sistem de propulsie full-hybrid - ce combina un benzinar turbo cu o capacitate de 1.2 litri si doua motoare electrice pentru un total sinonim cu 200 CP, conform producatorului francez.

Renault Austral

Cunoscuta sub indicativul E-Tech Hybrid, respectiva solutie va putea fi comandata, dupa cum mentionam si anterior - in randurile de mai sus, inclusiv intr-o cu numai 160 de cai putere, livrarea valorilor maxime catre roti facandu-se, in ambele cazuri, potrivit unui comunicat de presa, prin intermediul unei cutii cu sapte rapoarte.

Noua unitate cu doar trei cilindri in linie si o capacitate de 1.2 litri se va mai vinde si ca parte a unui sistem de propulsie mild-hybrid pe 48 de volti - cu 130 CP. Amatorii tehnologiei MHEV vor putea opta, aparent, si pentru doua versiuni pe 12 volti, una de 140, alta, din nou, cu 160 de cai putere la datorie, variantele cu pricina aducand in prim plan, conform primelor informatii si detalii prezentate publicului larg, un I4 turbo, de 1.3 litri, tot pe benzina, dezvoltat alaturi de inginerii Daimler.

Dezvoltata pentru a lupta cu actualul Volkswagen Tiguan si vanduta sub numele de Austral, masina ce inlocuieste unica generatie Kadjar lansata de Renault vine cu o lungime 4.510 milimetri, lista atractiilor principale cuprinzand si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, dar si un set compus din doua display-uri color.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (135) Poze Renault Austral
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2022