Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 240 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus climatizare automata.

Prezentata publicului larg chiar in prima parte a anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Jeep sub denumirea de Compass se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta 4xe, animata de un sistem PHEV.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 43.000 de euro, respectiva masina combina un benzinar 1.3 turbo cu doua motoare electrice pentru o putere maxima de 190 CP.

Jeep Compass Facelift

Aceeasi versiune 4xe a noului Compass mai este oferita de Jeep si intr-o varianta cu 240 CP, a carei nota de plata porneste de la o suma de 46.000 de euro. Livrarea valorilor mentionate anterior se face, in ambele cazuri, catre ambele punti, exclusiv prin intermediul unei transmisii automate cu sase trepte de viteza.

In ceea ce priveste performantele, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza 7.9 sau chiar 7.3 secunde, acul vitezometrului urmand ulterior sa isi continue ascensiunea pana la 183, respectiv 200 km/h.

Fisa cu specificatii tehnice a noului Jeep Compass 4xe se incheie, in cazul versiunii de 190 CP, cu un consum mediu de carburant de 1.9 - 2.0 litri la 100 km. Daca vine vorba, in schimb, despre varianta cu 240 CP in compartimentul motor, aceasta are nevoie de 0.1 litri de benzina in plus pentru a parcurge distanta cu pricina.

Masina prezentata, recent, publicului larg se vinde, pe piata din Romania, in patru niveluri diferite de echipare, cate doua pentru fiecare: Limited si 80th Anniversary, respectiv S si Trailhawk.

Cea mai ieftina versiune de 190 CP a noului Compass 4xe beneficiaza, spune Jeep, si de faruri cu LED, climatizare automata, instrumente de bord digitale sau display central cu diagonala de aproximativ 10.1 inch. De o lista cu dotari standard similara se bucura si varianta de 240 CP, conform ultimelor informatii si detalii.

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Jeep Compass Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Jeep Compass Facelift
mai multe