Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 275 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.2 secunde - conform unui comunicat de presa publicat anterior.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 30 de zile, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele de Tonale stie - cu siguranta, cum iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca in special prin farurile dotate - la interior, cu cate trei segmente, insa nici stopurile unite cu o banda iluminata nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva, am putea spune.

Lista atractiilor principale continua cu pragurile proeminente si jantele de pana la 20 de inch, acompaniate - de cealalta parte a portierelor, de un display central cu o diagonala de 10.25 inch, de instrumente de bord digitale si configurabile, de boxe de la Harman Kardon.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Totodata, prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele de Tonale a mai pregatit si lumini cu matrice de LED-uri, dar si scaune cu functie de incalzire si ventilatie, camera video de 360 de grade, hayon cu actionare electrica, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si lumini ambientale. Din meniu nu lipseste insa nici incarcarea wireless a telefonului mobil.

Sub capota, viitorii clienti vor avea la dispozitie si un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, cu 130 sau 160 CP, ce lucreaza alaturi de un motor electric de 48 de volti, cu 15 kW, livrarea puterii maxime facandu-se catre puntea fata, printr-o cutie DCT cu sapte trepte.

In versiunea de top prima generatie a masinii comercializate de Alfa sub numele de Tonale va oferi un benzinar turbo de 1.3 litri, insotit de un motor electric ce pune in miscare rotile spate, dar si de o baterie de 15.5 kWh. Aceasta varianta beneficiaza, prin urmare, de 275 CP si tractiune integrala, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.2 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Alfa Romeo Tonale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2022