Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.5 litri si 200 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.5 secunde - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 90 de zile, inca din prima parte a toamnei anului curent, mult anticipata versiune imbunatatita a masinii vandute de Ford sub numele de Fiesta isi va intampina clientii in nenumarate arome si savori. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se va regasi, inutil de mentionat, si o varianta de performanta comercializata sub indicativul Fiesta ST.

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Ford Fiesta Facelift

Insotita de un motor turbo cu trei cilindri in linie, de 1.5 litri si undeva in jurul a 200 CP, aceasta promite sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in doar 6.5 secunde.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o viteza de top de circa 230 de kilometri pe ora, in timp ce lista atractiilor vizuale debuteaza cu nelipsitele spoilere fata / spate agresiv stilizate. Livrate, la pachet, alaturi de jante supradimensionate din aliaj, volan multifunctional cu o parte inferioara plata si, oarecum surprinzator, scaune sport dezvoltate in-house si nu de Recaro, ca pana acum.

Versiunea imbunatatita a masinii vandute de Ford sub numele de Fiesta se va mai putea lauda si cu un motor de 1.0 litri - cu pana la 155 CP, de faruri cu matrice de LED-uri, instalatie audio de la B&O s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Fiesta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2021