Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 300 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.9 secunde. Aparent.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape opt ani si trecuta, in 2019, printr-un binemeritat facelift, cea dintai generatie a gamei oferite de compania Jaguar sub numele de XE se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de constructorul britanic la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai se regaseste, mai nou, si o varianta comercializata sub indicativul 300 Sport, alaturi de...

Jaguar XE 300 Sport

Jaguar XE 300 Sport

... o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.997 de centimetri cubi, pe benzina, proiectata pentru a livra rotilor de la nivelul ambelor punti 300 de cai putere si 400 de Newton-Metri. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului isi va gasi rezolvarea intr-un timp de aproximativ 5.9 secunde, acul vitezometrul continuandu-si apoi incursiunea, complet nestingherit, pana la o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora.

Disponibila in schimbul unei sume de 63.585 de euro, daca vine vorba despre piata din Germania, respectiva masina pluseaza cu o dotare standard extrem de bogata, lista echipamentelor incluse in suma mentionata si anterior cuprinzand si faruri cu LED, dar si jante pe 20". Din peisaj nu lipsesc insa - presupunand ca era necesara o astfel de precizare, nici scaunele sport, climatizarea automata, display-ul central de 10".

Jaguar XE 300 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jaguar XE 300 Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2022