Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 400 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.4 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta de curand, in 2020, printr-un binemeritat facelift, prima generatie a masinii comercializate de compania Jaguar sub numele de F-Pace se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul britanic la dispozitia clientilor sai se numara, mai nou, si o varianta oferita sub indicativul 400 Sport, alaturi de un motor cu sase cilindri in linie, o capacitate de trei litri si tehnologie MHEV pe 48 de volti.

Disponibila la preturi ce pornesc de la circa 66.765 de lire sterline, respectiva reteta cuprinde inclusiv o putere maxima de 400 CP si un cuplu de 550 de Newton-Metri, livrarea respectivelor valori facandu-se, oarecum inutil de mentionat, catre ambele punti, printr-o cutie cu opt rapoarte.

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, dupa cum precizam si anterior, de altfel, intr-un timp de numai 5.4 secunde. Noua versiune 400 Sport a actualului Jaguar F-Pace se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza de top limitata electronic la 250 de kilometri pe ora, evident, fisa cu specificatii de ordin tehnic a variantei cu pricina continuand cu un consum mediu de carburant de aproape 10 litri la 100 de kilometri.

Lista atractiilor principale se incheie cu dotarea standard extrem de impresionanta, compusa din echipamente precum faruri si stopuri cu tehnologie LED, jante pe 21", tapiterie din piele partial perforata, scaune incalzite si ventilate, display central de 11.4 inch, instalatie audio Meridian etc.

Jaguar F-Pace 400 Sport

Jaguar F-Pace 400 Sport

Jaguar F-Pace 400 Sport

Jaguar F-Pace 400 Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Jaguar F-Pace 400 Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2022