Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum

Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP. Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Masina cu motor de 3.5 litri si 437 CP
  • Primele fotografii si detalii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze, de ce nu, mai putin de sase secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cinci zile, inca din prima jumatate a lunii septembrie, mult anticipata generatie cu numarul trei a gamei comercializate sub denumirea de Tundra stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior la interior, noua masina de la Toyota se remarca numaidecat prin grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, insa nici blocurile optice stilizate asemenea unui 1 orizontal sau aripile laterale proeminente nu vor trece neobservate.

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aliaj de pana la 20 de inch, diferite elemente de caroserie camuflate si o pereche de stopuri pe verticala, in timp ce, de cealalta parte a portierelor, clientii vor descoperi instrumente de bord digitale, plus tapiterie din piele si chiar scaune fata cu functie de ventilatie, aparent.

Toyota Tundra

Noua generatie a gamei comercializate sub denumirea de Tundra se va mai putea lauda, spune Toyota, si cu un display de 14 inch pentru sistemul de infotainment, o trapa panoramica, suspensie pe aer pentru puntea spate, volan incalzit, camera de 360 de grade, update-uri de la distanta, Apple CarPlay si Android Auto, Automatic High Beams, Lane Tracing Assist, Dynamic Radar Cruise Control, dar si Pre-Collision System cu Pedestrian Detection. Pe scurt, tot ce gasesti la o masina de lux.

Sub capota, respectiva masina isi va intampina clientii, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, exclusiv alaturi de un benzinar cu sase cilindri in V si doua turbine, de 3.5 litri, sinonim cu 389 CP in versiunea standard i-Force sau 437 CP in varianta de top i-Force Max acompaniata de un motor electric si o baterie Ni-MH.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata cu zece rapoarte, tractiune spate sau integrala, un diferential electronic pentru configuratia 4x4, capacitate de tractare de pana la 5.443 de kilograme etc. La momentul de fata, atat timpul necesar rezolvarii eternei probleme legate de sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cat si valorile din dreptul vitezei maxime sau consumul mediu de carburant ori nota de plata nu reprezinta decat patru necunoscute majore.

Toyota Tundra

Toyota Tundra

Toyota Tundra

Toyota Tundra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Toyota Tundra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2021