Masina cu motor spate si pret de Dacie a primit o noua versiune. Sistemul de navigatie si camera pentru marsarier sunt standard

Masina cu motor spate si pret de Dacie a primit o noua versiune.  Sistemul de navigatie si camera pentru marsarier sunt standard
  • Masina cu motor spate si pret de Dacie a primit o noua versiune
  • Sistemul de navigatie si camera pentru marsarier sunt standard
Distribuie pe Facebook

De asemenea, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si jantele din aliaj pe 16 inch sau senzorii de parcare spate.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte ani si jumatate, generatia cu numarul trei a masinii comercializate de compania Renault sub denumirea de Twingo se vinde, la momentul de fata, in numeroase multiple si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul din Hexagon, zilele acestea, la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta pe nume Urban Night.

Vanduta intr-o serie limitata, respectiva creatie este disponibila, la exterior, in patru culori diferite: Cristal White, Quartz White, Moon Grey si Diamond Black, alaturi de jante din aliaj pe 16 inch si stickere speciale Urban Night X.

Renault Twingo Urban Night

Renault Twingo Urban Night

Renault Twingo Urban Night

In cabina, de cealalta parte a portierelor, noua varianta pe nume Urban Night vine cu o tapiterie neagra, accente de alb si, deloc surprinzator, inscriptii Urban Night X. Aceeasi versiune destinata generatiei cu numarul trei a masinii comercializate de compania Renault sub denumirea de Twingo se mai poate lauda si cu un sistem de navigatie, dar si camera pentru marsarier, printre altele.

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv senzori de parcare spate, display tactil de sapte inch, oglinzi retrovizoare cu reglare electrica si incalzire, incarcare wireless a telefonului mobil, potrivit spuselor producatorului din Hexagon.

Nota de plata porneste de la aproximativ 17.300 de euro pentru versiunea SCe 65, cu motor pe benzina de 998 de centimetri cubi si 65 de cai putere sub capota, pe cand varianta cu propulsie electrica E-TECH Electric pleaca de la suma de 26.650 de euro. Si ofera, daca mai era necesara o astfel de precizare, undeva in jurul a 81 de cai putere, pe langa autonomia de 190 de kilometri.

Renault Twingo Urban Night

Renault Twingo Urban Night

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Renault Twingo Urban Night
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2021