Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita

Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major. Cum arata versiunea mult imbunatatita
  • Masina de 366 CP de la Kia a primit un facelift major
  • Cum arata versiunea mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Principala atractie? Noua tapiterie din piele Nappa, oferita alaturi de cusaturi contrastante si detalii sub forma de carouri, daca este sa ne intrebi pe noi.

Lansata pe piata acum mai bine de trei ani, prima Kia Stinger din istorie a primit de curand un binemeritat facelift. Anuntata chiar in cursul zilei de astazi, versiunea imbunatatita a masinii cu alura de fastback si caroserie in cinci portiere se bucura de mici modificari exterioare, cele mai importante regasindu-se (mai mult sau mai putin surprinzator, in functie de unghiul din care privesti) la nivel posterior, acolo unde atat blocurile optice, cat si difuzorul de aer au fost vizibil redesenate.

Kia Stinger Facelift

Kia Stinger Facelift

De asemenea, cumparatorii vor avea la dispozitie noi optiuni in materie de nuante si jante din aliaj. Plus un pachet optional ce inlocuieste accentele cromate cu unele finisate in negru.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noua Kia Stinger Facelift se va remarca in special prin tapiteria din piele Nappa proaspat introdusa, cu diferite cusaturi contrastante si detalii realizate sub forma de carouri. Seria vestilor bune continua cu o versiune imbunatatita a sistemului de infotainment actual, aceeasi masina cu alura de fastback si caroserie in cinci portiere primind inclusiv un display central cu diagonala de 10.25 inch, dar si iluminare ambientala in 64 de culori.

Gama de motorizari ramane la momentul de fata un mare mister, insa nu pentru foarte mult timp. Startul vanzarilor a fost programat pentru trimestrul urmator, cel putin in Coreea de Sud.

Kia Stinger Facelift

Kia Stinger Facelift

Kia Stinger Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia Stinger Facelift
mai multe