Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista: compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni
  • Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza rotilor 245 CP
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri promite sa livreze rotilor pana la 245 CP, plus 370 Nm.

Intr-o lume in care SUV-urile reprezinta noul normal, masinile precum Audi TT au fost date uitarii. Lansata pe piata acum mai bine de sase ani si jumatate, cu ocazia Salonului International desfasurat la Geneva in perioada 6 - 16 martie 2014, cea mai recenta generatie a celebrei sportive compacte a intrat intr-un con de umbra.

Audi TT S line competition plus

Compania producatoare a pus la punct zilele acestea o noua editie speciala pentru a (re)aminti publicului larg de existenta creatiei sale, respectiva versiune venind cu o denumire aproape interminabila: Audi TT 45 TFSI S line competition plus.

Avand la baza varianta de performanta 45 TFSI, masina anuntata in urma cu doar cateva momente gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri. In cazul respectivului Audi TT, livrarea celor 245 CP si 370 Nm catre roti se face exclusiv printr-o transmisie automata S tronic.

Noua editie speciala pe nume Audi TT 45 TFSI S line competition plus va fi vanduta initial in compania unui sistem de tractiune fata insa, de anul viitor, lista cu dotari si echipamente disponibile va cuprinde inclusiv faimoasa tehnologie quattro.

Audi TT S line competition plus

Daca vine vorba despre partea estetica, respectivul Audi TT se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate, la care se adauga diferite detalii finisate in negru, printre care si jantele din aliaj de pana la 20 de inch. Etrierele vopsite in rosu, dar si eleronul pentru portbagaj completeaza meniul specific departamentului exterior.

Seria vestilor bune continua la exterior, acolo unde noua editie speciala Audi TT 45 TFSI S line competition plus propune o tapiterie din piele si alcantara, acompaniata de cusaturi realizate sub forma de carouri si instrumente de bord digitale.

Nota de plata porneste, cel putin pe piata din Germania, de la 47.316 euro pentru versiunea cu plafon fix (Coupe), in timp ce varianta decapotabila (Roadster) costa, la 49.655 de euro, cu peste 2.000 de euro mai mult. Primele exemplare vor fi livrate inainte de sfarsitul lui 2020, in cursul lunii decembrie, potrivit informatiilor oficiale.

Audi TT S line competition plus

Distribuie pe Facebook
mai multe