Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Renault a pregatit o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Volkswagen. Cat costa in Romania

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Renault a pregatit o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Volkswagen. Cat costa in Romania
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Renault a pregatit o versiune imbunatatita ca sa fure clientii de Volkswagen
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 19 inch. Plus tapiterie realizata dintr-o combinatie de material textil si piele artificiala.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape cinci ani, cea mai recenta generatie a gamei Koleos de la Renault a primit, de curand, un binemeritat facelift. Anuntata pe parcursul lunilor anterioare, versiunea imbunatatita a masinii lansate - in premiera mondiala - cu ocazia Salonului de la Beijing din 2016 a debutat oficial, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania.

Renault Koleos

Suma minima de achitat? 40.000 de euro, cu varianta de baza Blue dCi 190 X-Tronic Intens oferind in standard o motorizare diesel de doi litri si undeva in jurul a 190 de cai. Plus cutie automata de tip CVT, jante pe 19 inch, tapiterie din piele artificiala si material textil, camera video pentru mersul cu spatele, alerta la depasirea benzii de rulare, limitator de viteza, display central cu diagonala de sapte inch, faruri ECO LED.

Aceeasi versiune imbunatatita a masinii cunoscute - mai mult sau mai putin - sub denumirea de Koleos va mai fi comercializata pe piata din Romania si intr-o editie comercializata de Renault pe numele Blue dCi 190 X-Tronic Initiale Paris. Pusa la randul ei in miscare de o motorizare diesel de doi litri si undeva in jurul a 190 de cai, cuplata la o cutie automata de tip CVT.

Disponibila la preturi incepand de la 43.500 de euro, respectiva varianta ofera in standard si scaune fata cu tetiere Relax si functie de incalzire. Plus stopuri cu LED si efect 3D. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici tapiteria realizata din piele Nappa, geamurile laterale laminate, display-ul central cu diagonala de 8.7 inch ori sistemul audio de inalta fidelitate Bose, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Renault Koleos

Renault Koleos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Koleos
mai multe