Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala a temperaturii.

Prezentata lumii intregi acum mai bine de 15 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui august, cea mai recenta iteratie a subcompactei comercializate de Skoda sub denumirea de Scala a revenit de curand - chiar pe parcursul acestor zile, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: cehii au dezvaluit, recent, primele informatii si detalii oficiale cu privire la preturile de vanzare - viitorii cumparatori ai masinii cu lungimea de aproximativ 4.365 de milimetri urmand a fi intampinati de o nota de plata care porneste de la o suma de circa 459.900 de coroane.

Disponibila sub indicativul 1.0 TSI Selection, versiunea de baza dispune, dupa cum o sugereaza, de altfel, si al sau nume, de o unitate turbo cu numai trei cilindri in linie, plus o capacitate de doar 999 de centimetri cubi - pe benzina, sinonima cu o putere de 95 de cai, livrata rotilor de pe puntea fata prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte. Astfel - cu acceleratia la podea, problema sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de 10.8 secunde, in timp ce viteza de top nu va depasi pragul de 192 de kilometri pe ora.

In ceea ce priveste echiparea de serie, varianta entry-level a noii Scala Facelift ofera, fara costuri suplimentare, atat faruri cu tehnologie LED, cat si jante cu diametrul de 16 inch - confectionate, ce este drept, din otel, ori senzori de parcare spate. Aceeasi subcompacta a cehilor beneficiaza - mai mult sau mai putin surprinzator, si de sase airbag-uri, de instrumente de bord digitale, scaune cu functie de incalzire, geamuri actionate electric, tapiterie realizata din material textil, bancheta rabatabila, cruise control, aer conditionat, display central cu diagonala de 8.2 inch.

Vopseaua metalizata, stopurile cu semnalizare dinamica, camera pentru marsarier, dar si celebrul sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii Climatronic se numara - in schimb, printre multiplele elemente oferite in mod optional. Viitorii clienti vor mai avea la dispozitie, pe langa ingredientele deja mentionate, important de precizat, atat alte doua propulsoare TSI, unul de 1.0 litri, cu 115 CP, iar altul cu o capacitate cilindrica de 1.498 de centimetri cubi, plus o putere de 150 de cai, cat si alte trei niveluri de dotare - Top Selection, Monte Carlo, First Edition.

Skoda Scala Facelift

Skoda Scala Facelift

Skoda Scala Facelift

Skoda Scala Facelift

Skoda Scala Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Skoda Scala Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2023