Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa in Romania

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita. Cat costa in Romania
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie Full LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare manuala a temperaturii, ceasuri de bord digitale si configurabile.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sapte luni si jumatate - inca din ultima parte a lui 2023, cea mai recenta iteratie a SUV-ului Kamiq are, incepand chiar din aceasta saptamana, si un pret de vanzare. 18.142 de euro este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii respectivului autovehicul de la Skoda o vor avea de achitat in Romania, acolo unde versiunea de baza 1.0 TSI Essence ofera un motor turbo in numai trei cilindri, cu o capacitate de 999 de centimetri cubi. Pe benzina - desigur.

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Reteta specifica variantei mentionate si anterior continua, potrivit configuratorului publicat pe site-ul oficial al diviziei locale, atat cu o putere de 95 de cai, cat si cu un cuplu de 175 de Newton-Metri - valori maxime livrate rotilor de la nivelul puntii fata exclusiv printr-o cutie manuala in cinci rapoarte. Astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea - cu acceleratia la podea, intr-un interval de circa 11.0 secunde.

Cea mai accesibila versiune a modelului Kamiq Facelift are o viteza de top de 183 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant nu depaseste 5.4 litri la 100 de kilometri - dezvaluie fisa cu caracteristici de ordin tehnic. Daca vine vorba - in schimb, despre dotarea standard, lista cu pricina include si faruri Full LED, jante cu diametrul de 16 inch, sculptate din otel, senzori de parcare spate. Dar si stopuri Basic LED, instrumente de bord digitale si configurabile, aer conditionat - cu reglare manuala.

Aceeasi nota de plata de 18.142 de euro ii va permite variantei 1.0 TSI Essence sa se laude, mai mult sau mai putin surprinzator, si cu tapiterie confectionata din stofa, cu un sistem multimedia condimentat cu un display tactil de 8.25 inch, patru boxe, asistent pentru mentinerea benzii de mers, franare autonoma de urgenta, limitator de viteza, volan reglabil axial si vertical - in doar doua spite, geamuri electrice, radio digital, airbag-uri de tip cortina.

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Skoda Kamiq Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2024