Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Skoda a lansat o versiune mult imbunatatita
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama formata exclusiv din motorizari pe benzina - unele in trei, altele cu patru cilindri in linie si pana la 150 CP, potrivit primelor informatii date publicatii.

Anuntata cu numai doua saptamani in urma, chiar la sfarsitul lunii lui iulie, mult anticipata varianta imbunatita a modelului Kamiq a renuntat - in cursul zilei de joi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, inainte ca inclusiv anul 2023 sa devina istorie, produsul cu pricina isi va intampina clientii alaturi de o noua parte frontala - acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu farurile TOP LED Matrix disponibile optional.

Skoda Kamiq Facelift

Skoda Kamiq Facelift

De o larga varietate de modificari se bucura - conform primelor detalii publicate de conducerea companiei Skoda, si partea din spate a caroseriei, reteta caracteristica departamentului exterior incheindu-se cu unele optiuni proaspete la nivelul ofertei de jante, pe cand meniul de la interior debuteaza cu volanul restilizat, insotit de trei spite, seria vestilor bune continuand, in cabina, cu un display central de 9.2 inch, cu ceasuri de bord digitale, climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune cu actionare electrica, bancheta cu functie de incalzire s.a.m.d.

Construita, la randul ei, pe arhitectura MQB-A0, pe care o imparte si cu Volkswagen T-Cross, versiunea mult imbunatita a subcompactei Kamiq va fi comercializata - asa cum precizam anterior, alaturi de unitati in trei ori patru pistoane, de 1.0, respectiv 1.5 litri, pe benzina. In functie de configuratia aleasa, fisa cu specificatii tehnice va gazdui si o putere de 95, 115 sau chiar 150 de cai - livrata rotilor fie printr-o cutie manuala in sase rapoarte, fie prin intermediul unei trasmisii DCT in sapte trepte.

Skoda Kamiq Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Skoda Kamiq Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2023