Masina franceza care le da peste nas nemtoaicelor. Vireaza cu rotile spate si ofera pasagerilor o tableta de 8.7 inch

Masina franceza care le da peste nas nemtoaicelor. Vireaza cu rotile spate si ofera pasagerilor o tableta de 8.7 inch
  • Renault a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva noul Megane Estate
  • Break-ul francez va fi disponibil alaturi de motorizari turbo cu pana la 205 CP
  • Alte detalii includ directie integrala si sistem de infotainment cu tableta de 8.7 inch
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Renault au sosit in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva alatori de cea mai noua generatie a lui Megane Estate, masina de care competitia germana are motive serioase sa se teama.

Asa cum au promis inca de acum doua saptamani, francezii de la Renault au sosit in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva alaturi de cea mai noua generatie a modelului Megane Estate.

Proiectat pentru a concura impotriva unor rivali precum Ford Focus Wagon, Opel Astra ST sau Volkswagen Golf Variant, break-ul francez imprumuta design-ul exterior al versiunii hatchback, devenind astfel una dintre cele mai atragatoare optiuni ale segmentului compact.

Situatia se repeta inclusiv la nivel de interior, acolo unde noul Renault Megane Estate urmeaza a-si impresiona clientii in special prin ecranul tactil de tip tableta, cu diagonala de pana la 8.7 inch, destinat sistemulul de infotainment.

Renault Megane Estate - Poze RealeRenault Megane Estate - Poze Reale

Pasagerii break-ului francez nu vor avea insa motive sa se planga nici de spatiul de depozitare avut la dispozitie, numai capacitatea de incarcare a portbagajului fiind de 580 de litri - sau, daca vrei, cu aproximativ 146 de litri decat in cazul aceleiasi versiuni hatchback.

Un alt punct principal de atractie al noului Renault Megane Estate consta in gama variata de motorizari, care cuprinde unitati turbo in patru cilindri capabile sa livreze puteri maxime cuprinse intre 90 si 205 CP.

Optiunile de propulsie includ si in cazul de fata motoare de 1.2 sau 1.6 litri pentru cei care prefera benzina, respectiv 1.5 sau 1.6 litri pentru cei care aleg motorina. In functie de alegere, valorile maxime sunt livrate rotilor printr-o cutie manuala sau una cu dublu ambreiaj.

In cele din urma, break-ul francez se mai lauda si cu un sistem de directie integrala, disponibil ce-i drept doar alaturi de varianta de top GT. Detaliile legate de pretul noului Renault Megane Estate vor fi publicate ulterior.

Renault Megane Estate - Poze Reale

Renault Megane Estate - Poze RealeRenault Megane Estate - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Renault Megane Estate - Poze Reale
mai multe