Masina japoneza cu motor de Mercedes. Cu cat se vinde in Romania

Masina japoneza cu motor de Mercedes. Cu cat se vinde in Romania
  • Noul Nissan Qashqai primeste motorul 1.3 turbo dezvoltat cu Mercedes
  • Propulsorul in cauza este disponibil in doua versiuni de performanta
  • Crossoverul companiei japoneze se alege inclusiv cu un diesel de 1.7 litri
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului Nissan Qashqai porneste de la 18.950 de euro in versiunea cu motor turbo de 1.3 litri si 138 CP.

Disponibil pe noul A-Class inca de la inceputul lunii aprilie, motorul 1.3 turbo dezvoltat de Mercedes alaturi de inginerii Nissan si Renault va fi oferit in perioada urmatoare inclusiv pe varianta imbunatatita a actualului Qashqai.

Pentru a se bucura de serviciile acestei motorizari pe benzina, clientii din Romania ai crossover-ului de origine japoneza vor avea de scos din buzunare un minimum 18.950 de euro pentru propulsorul cu 138 CP sub capota.

Nissan va comercializa noul Qashqai cu motor 1.3 turbo si intr-o a doua versiune de performanta, respectiv cu 157 CP, al carei pret de pornire va fi cu aproximativ 2.900 de euro mai mare sau, daca vrei, de 21.840 de euro.

In ambele cazuri, livrarea valorilor maxime se va face exclusiv catre puntea fata, cu mentiunea ca varianta de 157 CP a crossover-ului de origine japoneza va putea fi comandata chiar si in compania unei transmisii de tip DCT.

Exceptand motorul 1.3 turbo dezvoltat de Mercedes alaturi de inginerii Nissan si Renault, clientii din Romania ai noului Qashqai vor mai avea la dispozitie si un propulsor diesel cu capacitatea de 1.7 litri, care dezvolta 150 CP.

Suma de achitat pentru aceasta versiune de motorizare a crossover-ului de origine japoneza porneste de la 25.290 de euro si urca pana la 35.520 de euro pentru configuratia de top, care cuprinde inclusiv tractiune integrala si cutie CVT.

Mai multe informatii oficiale cu privire la modificarile efectuate de Nissan in gama de motoare a noului Qashqai ar putea fi publicate in lunile viitoare.

2019 Nissan Qashqai

2019 Nissan Qashqai

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2019 Nissan Qashqai
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2018