Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are o lungime de peste cinci metri, motor diesel de 197 CP si clima cu reglare pe patru zone

Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are o lungime de peste cinci metri, motor diesel de 197 CP si clima cu reglare pe patru zone
  • Masina pe care BMW nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are o lungime de peste cinci metri, motor diesel de 197 CP si clima cu reglare pe patru zone
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display curbat masiv. Impartit in doua zone diferite de lucru.

Cea de-a doua jumatate a toamnei marcheaza debutul unui nou produs de la BMW, celebra companie auto bavareza anuntand - cu doar cateva clipe in urma, premiera modelului Seria 5 The First Edition. Oferit exclusiv cumparatorilor din Japonia, numai pentru o perioada limitata de timp, pana in februarie 2024, respectivul sedan are o lungime de 5.060 de milimetri si se remarca - la nivelul departamentului exterior, in special prin grila iluminata a radiatorului.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale debuteaza cu un ecran curbat de dimensiuni generoase, impartit in doua zone diferite de lucru - una de 12.3 inch, pentru ceasurile de bord digitale si configurabile, alta de 14.9", pentru sistemul de infotainment de ultima generatie. Viitorii pasageri putand experimenta - mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, inclusiv o instalatie audio de inalta fidelitate, marca Harman Kardon.

Disponibila la preturi incepand de la echivalentul sumei de 59.151 de euro, aceeasi versiune Seria 5 The First Edition a mai pregatit - se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei, si scaune fata sport. Din meniu nu lipsesc, conform documentului mentionat anterior, nici climatizarea cu reglare automata - pe patru zone, bancheta spate rabatabila fractionat, tapiteria din Alcantara si piele vegana, farurile adaptive cu LED, jantele din aliaj pe 20 de inch.

Reteta respectivei variante se incheie - intr-un final, cu trei optiuni diferite la nivelul gamei de motorizari, persoanele dornice de achizitionarea unui astfel de exemplar fiind intampinate si de un agregat de doi litri, pe motorina, conceput pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 197 de cai putere. Indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ 7.3 secunde.

BMW Seria 5 The First Edition

BMW Seria 5 The First Edition

BMW Seria 5 The First Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2023