Masina pe care Ford o construieste in Romania, la Craiova, a primit un facelift major. Noul model nu mai ofera decat motoare in trei cilindri, cu capacitatea de 999 de centimetri cubi

Masina pe care Ford o construieste in Romania, la Craiova, a primit un facelift major. Noul model nu mai ofera decat motoare in trei cilindri, cu capacitatea de 999 de centimetri cubi
  • Masina pe care Ford o construieste in Romania, la Craiova, a primit un facelift major
  • Noul model nu mai ofera decat motoare in trei cilindri, cu capacitatea de 999 de centimetri cubi
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, inainte de sfarsitul anului curent, varianta imbunatatita a crossover-ului Puma a renuntat inclusiv la butoanele fizice ale climatizarii.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 48 de luni, inca de la inceputul toamnei lui 2019, cea de-a doua generatie a modelului Ford Puma se apropie cu pasi mari si rapizi de jumatatea glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care masina fabricata in Romania, la Craiova, a primit, de curand, un facelift major, noua versiune a celebrului crossover remarcandu-se in special prin aspectul complet redesenat de la nivelul partii frontale, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu farurile Dynamic Matrix LED proaspat aparute in meniu.

Ford Puma Facelift

Reteta caracteristica departamentului exterior pluseaza cu un spoiler spate revizuit subtil si, mai mult ori mai putin surprinzator, jante din aliaj restilizate pentru o doza extra de prospetime, in timp ce meniul de la interior va iesi numaidecat in evidenta prin configuratia cu doua display-uri diferie, cu ecranul amplasat in centrul plansei de bord gazduind acum inclusiv comenzile instalatiei de climatizare - se precizeaza in cadrul unui comunicat pus, recent, la dispozitia presei de specialitate.

Sub capota, noul Ford Puma Facelift, ce se mai poate lauda, conform documentului anterior mentionat, atat cu un sistem audio semnat B&O, cat si cu camera video de 360 de grade, cu un volan cu design in doua spite, tapiterie din piele sau conexiune 5G, nu va mai oferit decat intr-o singura motorizare - cu unicul propulsor disponibil constand in binecunoscuta unitate 1.0 EcoBoost cu tehnologie mild-hybrid la 48 de volti. Care isi va intampina cumparatorii, peste cateva saptamani, odata ce se va da startul comenzilor, alaturi de pana la 170 de cai putere - potrivit fisei tehnice.

Ford Puma Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Ford Puma Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2024