Noua masina construita in Romania arata incredibil de bine. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Ford prezinta la Frankfurt noul Puma
  • Modelul construit la Craiova vine cu un design sexy si pana la 155 CP
  • Preturile pornesc in Germania de la 23.150 euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la putin peste 23.000 de euro. In versiunea de baza, propulsia este asigurata de un benzinar turbo cu capacitatea de un litru si puterea de 125 CP.

Dupa o absenta de aproape doua decenii, legendarul Ford Puma revine la viata. Cea de-a doua generatie a iconicului coupe cu tractiune fata de la sfarsitul anilor '90 - inceputul decadei 2000 nu seamana insa deloc cu originalul.

Ba dimpotriva: construit la uzina companiei din Craiova, noul model ia forma unui crossover de clasa compacta. Insotit de un design sexy la exterior, caruia i se alatura un interior intesat cu diferite tehnologii de ultima ora.

Sub capota, clientii proaspat (re)lansatului Ford Puma vor avea la dispozitie, cel putin initial, un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru. Care ofera o putere maxima de 125 de cai in varianta standard.

Acelasi propulsor 1.0 EcoBoost este disponibil si impreuna cu un sistem micro-hibrid pe 48V, intr-o configuratie cu 155 CP. Ulterior, clientii noii masini construite la uzina din Craiova vor putea opta si pentru un motor diesel.

In ceea ce priveste preturile de vanzare, noul Ford Puma porneste pe piata din Germania de la 23.150 euro. Momentan, versiunea de baza coincide cu echiparea Titanium, astfel ca nota de plata este asteptata sa scada in viitor.

Daca vine vorba despre Romania, ei bine... modelul prezentat cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt va ajunge la noi abia din decembrie. Ramane insa de vazut pentru ce sume de bani.

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Ford Puma - Poze de la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Puma - Poze de la Frankfurt
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2019