Masina pe care Kia nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are plafon de coupe si display curbat

Masina pe care Kia nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are plafon de coupe si display curbat
  • Masina pe care Kia nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are plafon de coupe si display curbat
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un volan incalzit. Plus Apple CarPlay si Android Auto.

Cea de-a doua jumatate a anului curent marcheaza debutul unui nou automobil de la Kia, celebrul producator sud-coreean de autoturisme publicand de curand - chiar pe parcursul zilelor anterioare, primele fotografii si detalii oficiale ale modelului K3. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp - incepand cu al patrulea semestru din 2023, respectiva creatie ia forma unui sedan cu alura de fastback, plus diferite detalii inspirate de lumea SUV-urilor, precum garda la sol crescuta ori accentele de negru de la nivelul aripilor.

Kia K3

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un set de jante cu diametrul de pana la 17 inch si stopuri unite cu o banda iluminata, pe cand meniul prezent de cealalta parte a portierelor, la interior, debuteaza cu o pereche de display-uri color, condimentata cu o rama cu aspect curbat - dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei. Din peisaj nu lipsesc insa nici volanul si scaunele cu functie de incalzire, instalatia de climatizare cu reglare automata - plus comenzi tactile, sistemul de infotainemt compatibil cu Apple CarPlay / Android Auto.

Acompaniata de o lungime de aproximativ 4.545 de milimetri, la care se adauga un ampatament de 2.67 metri, cea mai recenta generatie a gamei K3 isi va intampina viitorii cumparatori alaturi de doua variante pe benzina - ambele echipate cu cate o motorizare aspirata natural, cu patru cilindri. Astfel, marea batalie pentru clienti se va da intre un propulsor cu o capacitate de 1.6 litri - cu 123 de cai putere, si unul de doi litri, aceasta din urma aroma fiind disponibila in compania unui total de 152 CP, conform documentului mentionat anterior, in paragraful de mai sus.

Kia K3

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 August 2023