Masina pe care te poti baza in orice situatie. Costa 44.750 euro si ofera pana la 272 CP

Masina pe care te poti baza in orice situatie. Costa 44.750 euro si ofera pana la 272 CP
  • Noul Audi A4 Avant Allroad porneste de la 44.750 euro pe piata auto din Germania
  • Modelul german promite un portbagaj extrem de incapator, plus o garda la sol generoasa
  • Clientii au la dispoztie un total de sase motorizari cu puteri de pana la 272 CP
Distribuie pe Facebook

Practicabilitatea este principalul criteriu dupa care te ghidezi atunci cand iti alegi masina? Un SUV ar putea reprezenta alegerea ideala in cazul tau, insa nici un break nu ar fi de lepadat. Dar daca ai putea sa le combini pe amandoua?

Lansat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 15 si 27 septembrie 2015, noul Audi A4 Avant Allroad se anunta partenerul ideal pentru cei care adora provocarile.

Modelul german nu doar ca ofera un portbagaj extrem de incapator, a carei capacitate depaseste pragul celor 500 de litri, insa se mai lauda si cu o garda la sol generoasa, cu aproximativ 34 de milimetri mai mare decat a versiunii normale.

Avem apoi sistemul de tractiune integrala quattro oferit inca din echiparea standard, lista bunatatilor menite sa rezolve orice problema aparuta din senin continuand cu setarea "off-road" destinata sistemului Audi Drive Select.

Audi A4 allroad quattroAudi A4 allroad quattro

In ceea ce priveste gama de motorizari, tinem sa reamintim ca noul Audi A4 Avant Allroad promite sase propulsoare turbo pe benzina si motorina, ce produc puteri cuprinse intre 150 si 272 CP.

Numai doua dintre acestea pot fi insa comandate incepand de astazi, clientii modelului german avand pentru moment la dispozitie doar un 3.0 TDI de 218 CP (49.750 euro) si un 3.0 TDI de 272 CP (54.400 euro).

Daca cel dintai lucreaza alaturi de o cutie S tronic dotata cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza, cel din urma adopta o transmisie automata traditionala, de tip tronic, in opt rapoarte.

Audi A4 allroad quattroAudi A4 allroad quattro

Versiunea 3.0 TDI de 218 CP este mai inceata cu aproximativ 1.1 secunde decat varianta 3.0 TDI de 272 CP, in timp ce consumul mediu de carburant difera cu doar 0.1 litri la 100 de kilometri conform informatiilor oficiale.

Cea mai ieftina optiune a noului A4 Allroad Quattro, cea la 44.750 de euro, va ajunge in showroom-urile Audi incepand cu vara acestui an si va oferi un motor 2.0 TDI de 163 CP, cuplat la o cutie S tronic.

Tot din vara, modelul german va putea fi servit si in compania unui benzinar turbo de doi litri, celelalte doua motorizari ramase fiind pastrate sub lacat. Cel putin pentru acest moment.

Audi A4 allroad quattroAudi A4 allroad quattro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Audi A4 allroad quattro
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2016