Masina pe care Toyota nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Preturile pornesc de la echivalentul sumei de 8.570 de euro

Masina pe care Toyota nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Preturile pornesc de la echivalentul sumei de 8.570 de euro
  • Masina pe care Toyota nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Preturile pornesc de la echivalentul sumei de 8.570 de euro
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata fie de un motor aspirat, cu patru cilindri in linie, de 1.2 litri, fie de o motorizare turbo, I3, cu capacitatea de 998 de centimetri cubi.

Inceputul acestei primaveri marcheaza debutul unui nou autoturism marca Toyota, celebrul producator japonez de automobile publicand - cu doar cateva momente in urma, primele fotografii si informatii ale modelului Urban Cruiser Taisor. Destinat special cumparatorilor din India, respectivul vehicul ia forma unui SUV cu lungimea de 3.995 de milimetri si ampatamentul de 2.52 metri, care foloseste - printre altele, platforma actualului Suzuki Fronx.

Toyota Urban Cruiser Taisor

Lista marilor asemanari continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu gama de motorizari, versiunea de baza fiind pusa in miscare de un motor 1.2L Dual Jet cu 90 de cai putere - propulsorul in cauza, cu patru cilindri in linie, pe benzina, fiind oferit si intr-o varianta capabila sa ruleze, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, pe gaz natural comprimat.

Destinat special clientilor din India, noul Urban Cruiser Taisor va putea fi comandat - potrivit documentului cu pricina, si in compania unui I3 turbo cu o capacitate de 998 de centimetri. Acesta dezvolta undeva in jurul a 100 CP si se bucura - in functie de nivelul de echipare ales, fie de o transmisie manuala cu numai cinci rapoarte in dotare, fie de o cutie in doua trepte, livrata alaturi de sase trepte, presupunand ca mai era necesara o asemenea mentiune.

Nota de plata porneste, dupa cum precizam, de altfel, si anterior, de la echivalentul a 8.570 de euro, reteta caracteristica optiunii entry-level cuprinzand inclusiv faruri cu halogen, senzori de parcare spate, airbaguri frontale, geamuri actionate electric, sistem Keyless Entry, instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, mai mult ori mai putin surprinzator.

Aceeasi Toyota Urban Cruiser Taisor se poate lauda, in configuratiile superioare, ce este drept, si cu blocuri optice - indiferent ca este vorba despre faruri, lumini de zi, stopuri, cu tehnologie LED, cu jante cu diametrul de 16 inch, confectionate din aliaj usor, cu un total de sase airbaguri, cu o camera de 360 de grade, tapiterie realizata din material premium, display central cu diagonala de 9". Si - extrem de important de adaugat, cu afisaj pe parbriz.

Toyota Urban Cruiser Taisor

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Toyota Urban Cruiser Taisor
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2024