Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are 4x4 si motor turbo de 158 CP, pe benzina

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are 4x4 si motor turbo de 158 CP, pe benzina
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Are 4x4 si motor turbo de 158 CP, pe benzina
Distribuie pe Facebook

Din meniu nu lipsesc, printre altele, nici instrumentele de bord digitale. Ori scaunele cu functie de incalzire.

Prima jumatate a anului 2024 marcheaza debutul unui nou SUV de la Volkswagen - conducerea celebrului constructor auto german anuntand, acum cateva momente, lansarea modelului Taos SE Black. Destinat exclusiv cumparatorilor din SUA - acolo unde nota de plata porneste de la 30.365 de euro, respectivul vehicul se remarca in special prin nenumaratele elemente de culoare neagra, printre care si jantele cu un diametru de 19 inch, confectionate din aliaj usor, de la nivel de exterior.

Volkswagen Taos SE Black

Volkswagen Taos SE Black

La interior, de partea cealalta a portierelor, versiunea cu pricina se poate lauda atat cu ceasuri de bord digitale - acompaniate de un display de 8.0", cat si cu un sistem multimedia insotit, la randul sau, de un ecran cu o diagonala de opt inch. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea, nici scaunele cu functie de incalzire, camera video pentru mersul cu spatele, volanul imbracat in piele sintetica ori instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Sub capota, noua varianta Taos SE Black ofera exclusiv o unitate TSI cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si undeva in jurul a 158 de cai putere - valoare livrata fie rotilor fata, fie ambelor punti, in functie de configuratia finala. Performantele nu raman, la momentul actual, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, oficialii companiei nemtesti limitandu-se la a mentiona ca pentru parcurgerea unei distante de 100 de kilometri sunt necesari, in medie, 7.5, respectiv 8.7 litri de carburant.

Volkswagen Taos SE Black

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Taos SE Black
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2024