Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are motor de Golf GTI si frane de Golf R

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Are motor de Golf GTI si frane de Golf R
  • Volkswagen publica noi fotografii ale versiunii Jetta GLI
  • Automobilul nemtilor vine cu motor de Golf GTI si frane de Golf R
  • Modelul in patru portiere nu se vinde pe piata din Europa
Distribuie pe Facebook

Volkswagen publica la sfarsitul acestei saptamani noi fotografii oficiale ale versiunii Jetta GLI, masina pe care nu vrea s-o vanda nimanui din Europa.

Dezvelit in premiera mondiala acum mai bine de o luna si jumatate, cu ocazia Salonului Auto organizat la Chicago in perioada 9 - 18 februarie 2019, noul Volkswagen Jetta GLI reprezinta, in esenta, varianta cu patru portiere a modelului Golf GTI.

Asa se face ca propulsia este asigurata si in cazul de fata de o motorizare turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri, livrata la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte sau, optional, in compania celebrei transmisii automate cu dublu ambreiaj DSG.

VW Jetta GLI - Galerie Foto

VW Jetta GLI - Galerie Foto

VW Jetta GLI - Galerie Foto

Inutil de mentionat, livrarea valorilor maxime - de 228 CP si 350 Nm - se face exclusiv catre puntea fata, operatiune la care contribuie si un diferential cu alunecare limitata oferit in standard, potrivit primelor informatii oficiale publicate de nemti.

Pentru moment, performantele noului Volkswagen Jetta GLI raman un mister, insa este bine de stiut ca varianta cu patru portiere a modelului Golf GTI se mai poate lauda, din punct de vedere tehnic, si cu o suspensie mai joasa, plus un sistem de franare de Golf R.

Cat despre meniul estetic, ei bine... lista cu atractii principale include - cel putin in cazul de fata, si spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente, jante pe 18 inch, dar si volan cu parte inferioara plata, scaune cu suport lateral marit sau ornamente specifice.

Special pentru amatorii de confort, echiparea standard cuprinde climatizare cu reglare automata a temperaturii, scaune fata cu functie de incalzire, iluminare ambientala cu zece nuante si pornire de la buton, potrivit primelor informatii oficiale publicate de nemti.

La polul opus regasim celebrele instrumente de bord digitale, trapa cu actionare electrica, scaunele fata cu functie de racire si sistemul BeatsAudio cu o putere de 400W, pentru care clientii noului Volkswagen Jetta GLI vor trebui sa scoata din buzunare alti bani.

VW Jetta GLI - Galerie Foto

VW Jetta GLI - Galerie Foto

VW Jetta GLI - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze VW Jetta GLI - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2019