Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cat costa

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cat costa
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie manuala de climatizare, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, prima generatie a gamei pe care Volkswagen o comercializeaza peste Ocean, in State, sub denumirea de Taos are, incepand de astazi, si o nota de plata. Intr-o alta ordine de idei, pretul de vanzare porneste de la 22.995 de dolari pentru versiunea de baza S, in timp ce varianta de top SEL costa 31.490 de dolari, inainte de eventualele optionale.

O singura motorizare au cumparatorii, momentan, la dispozitie, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca exclusiv cu un benzinar 1.5 turbo de 158 CP.

Volkswagen Taos - Galerie foto

Volkswagen Taos - Galerie foto

Fisa cu specificatii tehnice este completata, indiferent de nivelul de echipare pentru care s-a optat, de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune fata. Timpul necesar rezolvarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea din dreptul vitezei maxime nu reprezinta decat o mare necunoscuta, insa se cunoaste consumul de carburant: 8.4% in oras, respectiv 6.5% pe autostrada.

Prima generatie a gamei pe care Volkswagen o comercializeaza peste Ocean, in State, sub denumirea de Taos vine in trei versiuni diferite: S, SE si SEL.

Lista cu dotari standard cupinde, inclusiv in cazul variantei de baza, blocuri optice fata si spate cu LED, instalatie manuala de climatizare, plus instrumente digitale de bord. Fara costuri suplimentare sunt oferite si jantele din aliaj cu diametrul de 17 inch, volanul multifunctional, scaunele fata cu actionare manuala, bancheta spate rabatabila, porturile USB-C, display-ul central cu diagonala de 6.5 inch si altele.

Volkswagen Taos - Galerie foto

Volkswagen Taos - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Volkswagen Taos - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2021