Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Cum arata
Distribuie pe Facebook

Pe piata din SUA, preturile pornesc de la doar 22.995 de dolari pentru versiunea cu tractiune fata, in timp ce varianta 4Motion costa cu peste 2.000 de dolari mai mult.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, actuala Jetta GLI nu este singura masina pe care conducerea companiei Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Ba dimpotriva: respectiva lista cuprinde inclusiv SUV-ul Atlas, varianta cu alura de Coupe a acestuia si, mai nou, crossover-ul Taos.

Anuntata inca de la jumatatea toamnei lui 2020 si programata sa-si faca aparitia in showroom-urile de peste Ocean pe parcursul urmatoarelor zile, inainte ca iunie sa devina istorie, gama anterior mentionata vine sa fure din clientii unor produse ca Mazda CX-30 si Chevrolet Trailblazer.

Volkswagen Taos - Galerie foto

Volkswagen Taos - Galerie foto

Nota de plata a primului Volkswagen Taos din istorie porneste, dupa cum precizam si la inceputul acestui material, porneste de la 22.995 de dolari pentru versiunea cu tractiune fata, in timp ce varianta 4Motion costa cu peste 2.000 de dolari mai mult. Respectiva masina ofera doar o singura motorizare: 1.5 TSI de 158 CP.

Daca vine vorba, in schimb, despre cutia de viteze, gama anterior mentionata este insotita de doua optiuni mai mult sau mai putin diferite, in functie de unghiul din care privesti: o cutie automata cu opt rapoarte pentru configuratia FWD si una de tip DSG, cu sapte trepte, pentru AWD.

Caracterizata de o lungime de 4.465 de milimetri, masina prezentata publicului larg de compania Volkswagen sub denumirea de Taos este cu pana la 236 de milimetri mai scurta decat un Tiguan. Echiparea disponibila cuprinde insa nenumarate dotari specifice segmentelor superioare, inclusiv scaune fata cu functie de ventilatie.

Volkswagen Taos - Galerie foto

Volkswagen Taos - Galerie foto

Volkswagen Taos - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Volkswagen Taos - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2021