Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata in realitate

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata in realitate
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Un benzinar turbo de 1.5 litri si aproape 160 de cai putere este singura optiune disponibila la nivel de motorizare, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, prima generatie a gamei pe care compania Volkswagen o comercializeaza peste Ocean, in State, sub denumirea de Taos deschide lista celor mai ieftine SUV-uri oferite de producatorul cu sediul in Wolfsburg americanilor. Disponibila la preturi incepand de la 22.995 de dolari, respectiva masina masoara doar 4.465 de milimetri si isi intampina clientii intr-o singura varianta de motorizare: 1.5 turbo, pe benzina, cu 158 de cai putere.

Versiunea mentionata anterior se vinde insa in doua configuratii diferite: cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune fata sau o transmisie DCT cu sapte trepte de viteza si 4Motion.

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestei luni, prima generatie a gamei pe care compania Volkswagen o comercializeaza peste Ocean, in State, sub denumirea de Taos pune la dispozitia clientilor sai multiple dotari si echipamente. Inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, tapiterie din piele, faruri si stopuri cu tehnologie LED, volan incalzit, scaune ventilate, incarcare wireless a telefonului mobil, ceasuri de bord digitale, instalatie audio cu opt difuzoare de la Beats si asa mai departe.

Totodata, masina producatorului cu sediul in Wolfsburg se mai poate lauda, printre altele, si cu numeroase sisteme de asistenta, un display central cu diagonala de opt inch si functie touchscreen etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Iunie 2021