Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata in realitate

Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa. Cum arata in realitate
  • Masina pe care Volkswagen nu vrea s-o vanda nimanui din Europa
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre doua motorizari turbo, ambele pe benzina si cu cate patru cilindri in linie.

Prezentata publicului larg inca de la sfarsitul verii anului 2021, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Volkswagen Jetta stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin noile spoilere fata si spate, clientii urmand a descoperi inclusiv nenumarate optiuni proaspete la nivel de jante, tapiterie si ornamente pentru plansa de bord.

Volkswagen Jetta Facelift

Lista marilor modificari continua sub capota, acolo unde varianta de baza ascunde acum o motorizare turbo de 1.5 litri si undeva in jurul a 158 de cai putere, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau - contra cost, o cutie automata cu opt trepte de viteza si convertizor de cuplu, aparent.

De asemenea, din peisaj nu lipseste nici o aroma destinata in special amatorilor de performanta, optiunea pe nume Volkswagen Jetta GLI mizand pe un 2.0 TSI cu un set de valori maxime ce cuprinde inclusiv o putere de 228 de cai. Livrata rotilor - in functie de preferintele fiecarui client in parte, fie printr-o transmisie manuala cu sase rapoarte, fie printr-o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Nota de plata porneste de la putin peste 20.000 de dolari - cu optiunea entry-level bucurandu-se in standard si de faruri, stopuri, plus lumini de zi cu LED, de jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, de instrumente de bord digitale si configurabile, dar si de un display central cu diagonala de 6.5 inch.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Volkswagen Jetta Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2021