Mazda a demarat productia noii Mazda6 la uzina Hofu

Mazda a demarat productia noii Mazda6 la uzina Hofu
Mazda Motor Corporation a organizat astazi la fabrica Hofu nr. 2 din prefectura Yamaguchi, Japonia, o festivitate ocazionata de startul productiei noii Mazda6. La ceremonie au participat aproximativ 500 de persoane, inclusiv Takashi Yamanouchi, Presedintele si CEO Mazda, executivi, angajati si un reprezentant al sindicatului lucratorilor Mazda. Primul vehicul care a iesit de pe linia de asamblare a fost o Mazda6 Sport Combi construit cu specificatii europene si echipat cu un motor SKYACTIV-G 2l.
Distribuie pe Facebook
Takashi Yamanouchi a declarat: "Sunt profund impresionat de faptul ca productia celei de-a treia generatii Mazda6, model reprezentativ pentru noua generatie de vehicule, incepe intr-un an atat de important pentru noi. Este cea de-a 30-a aniversare de la startul operatiunilor la uzina Hofu, in districtul Nishihoura si cea de-a 10-a aniversare de la demararea productiei primei generatii Mazda6, in 2002. Prima Mazda6 a debutat ca o intruchipare a sloganului Mazda, Zoom-Zoom, iar succesul sau a dus la cresterea semnificativa a imaginii brandului.

Noua Mazda6 care incepe sa iasa de pe linia de productie astazi incorporeaza tehnologiile SKYACTIV si linia de design KODO - sufletul miscarii, precum si sistemul unic Mazda de franare regenerativa i-ELOOP. Dezvoltarea acestui model a implicat esenta cunostintelor noastre tehnice si a atentiei nemasurate la detalii. Ne vom uni eforturile pentru a promova noua Mazda6, sa facem acest model sa castige suportul clientilor de pe tot globul si sa conduca brandul Mazda la un alt nivel."

Mazda a demarat productia noii Mazda6 la uzina Hofu

Reprezentantul angajatilor de la fabrica Hofu, Masatsugu Ohgi, a declarat: "Integrand tot ce am invatat despre calitate prin intermediul productiei a noua milioane de vehicule in peste 30 de ani la Hofu, suntem determinati sa livram o noua generatie Mazda6 care va depasi performantele modelului actual din toate punctele de vedere si care va starni emotie pentru clientii din toata lumea."

Noua Mazda6 este primul model care va fi echipat cu sistemul unic de franare regenerativa Mazda, denumit i-ELOOP. Echipa de dezvoltare de la Mazda a incercat sa includa in fiecare element esenta brandului Mazda: bucuria manevrabilitatii crescute si a raspunsului precis la intentiile soferului, oferind in acelasi timp clasa, stilul, calitatea si confortul pe care oamenii le asteapta de la o masina de clasa medie.

Mazda a demarat productia noii Mazda6 la uzina Hofu

Noua Mazda6 va fi prezentata in Europa si Japonia inainte de finalul acestui an, urmand ca aceasta sa fie introdusa si pe alte piete, cum ar fi SUA, la inceputul lui 2013. Mazda planuieste sa produca aproximativ 120.000 de unitati Mazda6/an la uzina Hofu. Mazda va expune in premiera noua Mazda6 cu specificatii pentru Rusia la Salonul Auto International de la Moscova 2012, care isi va deschide portile pe 29 august.

Distribuie pe Facebook
mai multe