Mazda a gasit ac de cojocul nemtilor. Japonezii pregatesc lansarea unei masini cu tractiune spate si motor I6

Mazda a gasit ac de cojocul nemtilor. Japonezii pregatesc lansarea unei masini cu tractiune spate si motor I6
  • Mazda a gasit ac de cojocul nemtilor
  • Japonezii pregatesc lansarea unei masini cu tractiune spate si motor I6
Distribuie pe Facebook

Data premierei mondiale ramane, pentru moment, un mare mister, insa asteptarea ar putea merita pe deplin.

Lansata pe piata in cursul anului 2012 si ajunsa, intre timp, la generatia cu numarul doi, masina comercializata de Mazda sub numele de CX-5 ar putea reveni, pe viitor, intr-o formula suta la suta noua, nemaiintalnita pana acum in gama cu pricina. Este vorba, mai precis, despre o reteta care va cuprinde chiar si o platforma cu tractiune spate, spun zvonurile.

Seria vestilor buna ar mai urma sa includa, de asemenea, si o gama de motorizari cu unitati I6, cele mai recente informatii neoficiale vorbind si despre un benzinar cu capacitatea de trei litri si tehnologie MHEV.

Aceeasi lista cu optiuni la nivel de motoare va mai cuprinde, vorbesc publicatiile din Tara Soarelui Rasare, si un diesel de 3.3 litri. Datele privind tipul cutiei de viteze, modul de supraalimentare al propulsoarelor mentionate anterior si valorile care vor insoti urmatoarea generatie a masinii comercializate de Mazda sub numele de CX-5 raman un mister.

O alta mare necunoscuta consta in data lansarii noii game insa, daca revenim la speculatii, cele mai recente informatii neoficiale aduc in discutie o a doua varianta de caroserie, respectiv versiune Coupe.

Prezentata publicului larg in cursul anului 2016, generatia actuala a masinii comercializate de Mazda sub numele de CX-5 se vinde zilele acestea, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 23.990 de euro. Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, aer conditionat, jante pe 17 inch, pilot automat, sistem audio cu patru difuzoare etc.

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Mazda CX-5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mazda CX-5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2020