Mazda a publicat mai multe imagini ale viitorului CX-60. Noul model se anunta diferit de tot ce stiai

Mazda a publicat mai multe imagini ale viitorului CX-60. Noul model se anunta diferit de tot ce stiai
  • Mazda a publicat mai multe imagini ale viitorului CX-60
  • Noul model se anunta diferit de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Premiera mondiala a fost programata pentru data de 8 martie - asa cum precizam si anterior, cu ocazia publicarii primului teaser video.

Compania Mazda continua campania de teasing a viitorului model CX-60 - celebrul producator auto din Tara Soarelui Rasare publicand - de curand, un scurt material video ce surprinde cateva dintre ingredientele ce vor compune reteta caracteristica departamentului interior. Acolo unde clientii vor descoperi - printre altele, si un set de ornamente din lemn de artar, dar si tapiterie din piele Nappa si insertii textile.

De cealalta parte a portierelor - la exterior, SUV-ul constructorului nipon a pregatit, asa cum reiese dintr-un teaser video publicat anterior, si o grila supradimensionata a radiatorului, aflata in contrast cu farurile cu lumini de zi incorporate.

Sub capota, viitorul CX-60 va coincide cu primul model de la Mazda disponibil intr-o varianta plug-in hybrid - respectiva versiune combinand o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri - pe benzina, cu un motor electric. Pentru o putere maxima mai mare de 300 de cai - s-au grabit sa anunte, extrem de mandre de rezultatele obtinute, persoanele din conducerea companiei producatoare.

Nota de plata nu ramane - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa clientii vor avea la dispozitie si o noua familie de unitati Skyactiv-X si Skyactive-D cu sase pistoane si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2022