Mazda a publicat primele imagini ale viitorului CX-60. Noul model se anunta diferit de tot ce stiai

Mazda a publicat primele imagini ale viitorului CX-60. Noul model se anunta diferit de tot ce stiai
  • Mazda a publicat primele imagini ale viitorului CX-60
  • Noul model se anunta diferit de tot ce stiai
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie - pentru prima data, si un sistem de propulsie PHEV. Capabil sa livreze, dupa cate se cunoaste in prezent, peste 300 de cai putere.

Prima jumatate a primaverii anului 2022 va marca debutul unui nou model vandut de oficialii companiei Mazda, celebrul producator japonez anuntand - zilele trecute, lansarea unui SUV pe nume CX-60. Asteptat sa renunte la toate secretele sale abia peste trei saptamani si jumatate, in data de 8 a lunii martie, respectivul automobil se remarca - din putinele imagini disponibile momentan, printr-un exterior extrem de familiar, ce pare sa aiba ca sursa principala de inspiratie actualul CX-50.

De cealalta parte a portierelor, reteta specifica departamentului interior nu ramane - din pacate, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa este de asteptat ca invitatii sa descopere si un set compus din doua display-uri supradimensionate. Cu unul dintre acestea instalat in spatele volanului multifunctional in trei spite, utilizat la afisarea instrumentelor de bord digitale.

Lista principalelor atractii va culmina cu gama de motorizari, noul SUV pe nume CX-60 urmand a prelua rolul de primul model vandut de oficialii companiei Mazda intr-o varianta cu sistem de propulsie PHEV. Insotita de un benzinar cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.5 litri, ce lucreaza alaturi de un motor electric si o baterie cu caracteristici nestiute de nimeni - exceptie facand oficialii celebrului producator, respectiva versiune a automobilului japonez va oferi peste 300 de cai putere.

O alta optiune extrem de interesanta va consta intr-o unitate cu sase cilindri in linie si tehnologie MHEV pe 48 de volti, comercializata atat intr-o aroma Skyactiv-X, cat si intr-o savoare Skyactiv-D. Nota de plata va fi anuntata ulterior - eventual inainte ca primele exemplare sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, insa concurenta directa cuprinde inclusiv BMW X3 si Mercedes GLC.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2022