Mazda creste productia modelului CX-5

Mazda creste productia modelului CX-5
Mazda Motor Corporation a anuntat recent cresterea capacitatii de productie a SUV-ului Mazda CX-5, de la 200.000 la 240.000 de unitati anuale. Acest lucru va putea fi realizat prin extinderea productiei Fabricii Nr.2 Ujina ce include si Fabrica Nr.1 Ujina (Japonia).
Distribuie pe Facebook

Modernizarea adusa liniei de asamblare are la baza sistemul inovator de productie Mazda, denumit Monotsukuri Innovation* ce va permite productia produselor SKYACTIV de generatie noua la Fabrica Nr.1 Ujina, mai devreme decat se anticipa. Mutarea a fost facuta ca raspuns la cererea foarte mare pentru CX-5 la nivel mondial.

CX-5 este primul model care incorporeaza in totalitate TEHNOLOGIILE SKYACTIV. A castigat reputatie oferind atat economie excelenta a consumului cat si o experienta intensa la condus. De la inceputul vanzarilor in februarie, Mazda a primit comenzi depasind estimarile initiale, actualizandu-si target-ul anual global de la 160 000 la 190 000 de unitati pentru anul fiscal 2012.

Directorul reprezentativ Mazda si presedinte al Consiliului de Administratie, Presedinte si CEO, Takashi Yamanouchi a declarat: "Sunt recunoscator pentru aprecierile primite de CX-5 din partea clientilor de peste tot din lume. Cresterea productiei pentru CX-5 demonstreaza faptul ca lucram din greu pentru a furniza automobilul clientilor aflati in asteptare cat de repede posibil. Cresterea productiei CX-5 va contribui si la introducerea unui sistem de productie flexibil care va permite producerea noii generttii de produse SKYACTIV la Fabrica Nr.1 Ujina. Consider ca acest lucru demonstreaza faptul ca Mazda face progrese in optimizarea procesului de productie".

*Monotsukuri Innovation este o initiativa Mazda ce vizeaza obtinerea de economii la nivel de scala si flexibilitatea de a raspunde rapid la schimbarile din piata. Include diferite zone din companie, inclusiv dezvoltarea, productia si achizitiile. Este un proiect de reforma structurala careschimba fundamental modul in care Mazda produce masini si a permis dezvoltarea TEHNOLOGIILOR SKYACTIV.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2012