Mazda3 beneficiaza de un nou motor diesel, disponibil acum si in Europa

Mazda3 beneficiaza de un nou motor diesel, disponibil acum si in Europa
  • Mazda anunta o noua motorizare diesel de 1.5 litri pentru Mazda3
  • Unitatea beneficiaza de o turbina cu geometrie variabila si 103 CP
  • Consumul mediu de carburant este de 3.8 litri la 100 kilometri
Distribuie pe Facebook

Ambele versiuni de caroserie ale modelului Mazda3 - atat sedanul, cat si hatchbackul, beneficiaza acum de o noua motorizare diesel de 1.5 litri.

Unitatea indeplineste normele de poluare Euro 6 si beneficiaza de o turbina cu geometrie variabila, care ajuta la producerea unui total de 103 cai putere. Pe langa acestea, constructorul japonez anunta si un consum mixt de 3,8 l / 100 km, in timp ce tehnologia Natural Sound Smoother contribuie la zgomotul si vibratia motorului.

Atat modelul Mazda2, cat si SUV-ul CX-3 folosesc propulsorul diesel de 1.5 litri lansat anul trecut in Noiembrie, insa aceasta optiune era disponibila pana acum doar in Marea Britanie.

Producatorul nipon de automobile mai are o veste buna pentru fani si anunta lansarea unei noi versiune a hatchback-ului Mazda3. Aceasta aduce un set de jante negre din aliaj cu marimea de 18 inchi, dar si un pachet aerodinamic care este disponibil in varianta standard pentru modelele cu volan pe dreapta sau optional pentru exemplarele cu volan pe stanga.

Si interiorul a suferit mici modificari, astfel ca acum regasim materiale precum piele normala sau intoarsa de culoare neagra, un radio DAB sau camera pentru mersul inapoi.

Nici siguranta soferului si a pasagerilor nu au fost lasate de izbeliste, inginerii de la Mazda echipand noua versiune a modelului Mazda3 cu sisteme precum Forward Obstruction Warning, Lane Departure Warning, Mazda Radar Cruise Control sau Smart City Brake Suport.

Mazda3 1.5 diesel

Mazda3 1.5 diesel

Mazda3 1.5 diesel

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2016