Mazda6 Wagon a primit un bine-meritat facelift. Lupta cu Passat-ul Variant se intensifica

Mazda6 Wagon a primit un bine-meritat facelift. Lupta cu Passat-ul Variant se intensifica
  • Mazda6 Wagon a primit un bine-meritat facelift
  • Va debuta oficial in luna martie la Geneva
  • Japonezii au adus imbunatatiri si habitaclului
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini cu facelift-ul primit de Mazda6 Wagon. Acesta va debuta oficial la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Unul dintre cele mai importante evenimente auto din lume se pregateste sa-si deschida portile pe 8 martie la Geneva, astfel ca marii constructori de automobile mai au aproximativ o luna pentru a-si definitiva planurile si listele cu modelele expuse.

Standul japonezilor de la Mazda va fi destul de aglomerat, iar vizitatorii vor putea admira aici inclusiv conceptele Vision Coupe si Kai Concept, dar si o demonstratie cu viitoarea generatie de motoare pe benzina SkyActiv-X. Ce au acestea atat de special? Ei bine, aprinderea prin compresie.

Mazda6 Wagon facelift

Pe scurt, aceste motoare combina avantajele pe care le au agregatele pe benzina si cele diesel, sau cu alte cuvinte are "plaja de turatii a unui motor pe benzina si consumul, cuplul si raspunsul initial al unui motor diesel."

Alaturi de conceptele mentionate mai sus, Mazda va aduce si cateva modele de serie, printre care si facelift-ul tocmai suferit de Mazda6 Wagon. Pentru a mai indulci asteptarea fanilor, brand-ul asiatic tocmai a publicat primele imagini oficiale cu noua actualizare a break-ului care se bate in segment cu Volkswagen-ul Passat Variant.

Mazda6 Wagon facelift

Desigur, noutatile de design nu sunt majore, acestea fiind similare cu cele introduse pe Mazda6 spre finalul anului trecut. Printre acestea se numara o noua forma pentru grila frontala dar si materiale mai bune pentru habitaclu. Cu aceasta ocazie, inginerii au montat mai mult material insonorizant, astfel ca pasagerii vor calatori acum in si mai multa liniste.

Distribuie pe Facebook
mai multe