Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum a venit cu o noua generatie pe piata. Cat costa

Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina. Acum a venit cu o noua generatie pe piata. Cat costa
  • Mercedes a copiat Audi cand a lansat aceasta masina
  • Acum a venit cu o noua generatie pe piata
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus jante cu diametrul de 18 inch, climatizare cu reglare automata si display central cu diagonala de 12.3 inch.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 11 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui septembrie, cel mai recent Mercedes E-Class All-Terrain din istorie are - incepand de astazi, si o nota de plata. 74.077 de euro este - mai precis, suma minima pe care clientii autoturismului oferit special pentru a concura cu Audi A6 Allroad o vor avea de platit in Germania, acolo unde marea batalie se va da intre trei variante diferite de motorizare.

Disponibila sub indicativul E 220 d 4Matic, versiunea de baza gazduieste sub capota - in compartimentul motor, o unitate cu patru cilindri in linie si capacitatea de 1.993 de centimetri cubi, care produce undeva in jurul a 197 CP. Propulsorului cu pricina i se alatura, dupa cate se mentioneaza in cadrul fisei tehnice, atat un sistem MHEV la 48V - sinonim cu un boost temporar de 23 de cai putere, cat si o cutie automata cu noua trepte de viteza in echipare, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 km/h isi va gasi rezolvarea in circa 8.1 secunde.

Mercedes E-Class All-Terrain

Mercedes E-Class All-Terrain

Comercializat la preturi ce pornesc de la 74.077 de euro, potrivit configuratorului german, acelasi automobil Mercedes E 220 d 4Matic All-Terrain mai are de anuntat - de asemenea, si o viteza de top de aproximativ 220 de kilometri pe ora. Daca vine, in schimb, vorba despre consumul mediu de carburant, pentru parcurgerea clasicei distante de 100 km sunt necesari 5.3 - 6.0 litri de motorina - de unde si emisiile de CO2 de 139 - 157 de grame pe kilometru.

In ceea ce priveste dotarea standard, printre multiplele detalii demne de enumerat se regasesc si farurile cu tehnologie LED, jantele cu diametrul de 18 inch - sculptate din aliaj usor, instalatia de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, ecranul central cu diagonala de 12.3 inch. Totodata, din meniu nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, scaunele incalzite, tapiteria confectionata din piele sintetica, statia pentru incarcare wireless a dispozitivelor mobile, volanul cu design in trei spite - caracterizat de diferite comenzi tactile.

Oferit in schimbul unei sume minime de 89.200 de euro, modelul de top - pe nume E 450 4Matic All-Terrain, este pus in miscare, conform diviziei Mercedes Germania, de un benzinar cu sase cilindri in linie si o capacitate de 2.999 de centimetri cubi, plus 381 CP. Printre elementele puse la dispozitia soferului se mai regaseste - si de data aceasta, un sistem MHEV la 48V sinonim cu un boost temporar de 23 de cai putere, astfel rezultand o acceleratie 0 - 100 km/h in 4.7 secunde.

Mercedes E-Class All-Terrain

Mercedes E-Class All-Terrain

Mercedes E-Class All-Terrain

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Mercedes E-Class All-Terrain
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2023