Mercedes a lansat astazi masina al carei interior ni l-a aratat saptamana trecuta. FOTO

Mercedes a lansat astazi masina al carei interior ni l-a aratat saptamana trecuta. FOTO
  • Mercedes a lansat astazi versiunea imbunatatita a actualului E-Class Coupe
  • Facelift-ul aduce diferite schimbari la nivel tehnic, estetic si chiar tehnologic
  • Varianta Cabrio se va bucura la randul ei de toate aceste modificari in bine
Distribuie pe Facebook

Aceasta va fi disponibila la vanzare, cel putin pe piata din Europa, inainte de sfarsitul toamnei. Nota de plata ramane insa un mister.

La exact sapte zile dupa ce a starnit interesul publicului cu o prima fotografie a interiorului, Mercedes pune capat asteptarii si publica toate detaliile oficiale cu privire la mult anticipata versiune imbunatatita a actualului E-Class Coupe. Dezvelita cu surle si trambite acum mai bine de trei ani, masina care ar fi concurat cu BMW Seria 6 se remarca, multumita faceliftului primit, printr-o parte frontala complet restilizata, noile blocuri optice - oferite chiar si alaturi de celebra tehnologie MULTIBEAM LED - reprezentand principalul punct de atractie.

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Seria modificarilor operate de componentii trupei de design continua in partea din spate a caroseriei cu numai doua portiere in dotare, clientii urmand a descoperi cateva optiuni proaspete si la nivel de jante sau nuante. In ceea ce priveste schimbarile specifice cabinei, ei bine... volanul cu trei spite duble si comenzi tactile este insotit inclusiv de doua display-uri de dimensiuni generoase, unul gazduind instrumentele de bord complet digitale si configurabile, iar altul functiile sistemului de infotainment MBUX, potrivit informatiilor din comunicatul de presa.

Daca vine vorba despre gama de motorizari, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Mercedes E-Class Coupe a fost pregatita sa puna la dispozitia cumparatorilor doar patru unitati diferite. Vorbim, mai precis, despre doua benzinare si doua propulsoare pe motorina, electrificate ori ba, capabile sa livreze rotilor - fie exclusiv de pe puntea spate, fie celor de pe ambele punti, prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte, puteri maxime cuprinse intre 194 si 367 CP, datorita configuratiilor cu patru ori sase cilindri de care dispun.

O varianta 53 AMG 4MATIC+ este singura optiune destinata persoanelor de senzatii tari, solutia respectiva mizand pe un motor supraalimentat atat cu o turbina mecanica, cat si cu un compresor mecanic, pentru a produce 435 CP si 520 Nm, insotiti de alti 16 kW si 250 Nm sinonimi cu tehnologia EQ Boost oferita in standard. Inutil de mentionat, cu toate modificarile si specificatiile enumerate de-a lungul randurilor anterioare se poate lauda si modelul E-Class Cabrio, disponibil la randul lui la vanzare inainte de sfarsitul acestei toamne, la un pret necunoscut.

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Mercedes E-class Coupe si Cabrio facelift
mai multe