Mercedes ne arata de azi interiorul masinii pe care o va lansa saptamana viitoare. FOTO

Mercedes ne arata de azi interiorul masinii pe care o va lansa saptamana viitoare. FOTO
  • Mercedes ne arata astazi interiorul masinii pe care o va lansa la mijlocul saptamanii viitoare
  • Pachetul disponibil cuprinde inclusiv doua display-uri color, de dimensiuni mai mult decat generoase
Distribuie pe Facebook

Un set cu doua display-uri color, de dimensiuni generoase, ii va oferi soferului toate informatiile si detaliile de care va avea nevoie. Indiferent de scop sau durata.

Dezvelit cu surle si trambite acum mai bine de patru ani, chiar in prima parte a lui 2016, cel mai recent Mercedes E-Class din istorie a primit in urma cu mai putin de trei luni un binemeritat facelift. Pachetul de modificari destinat versiunilor cu patru si cinci portiere va fi aplicat in perioada urmatoare inclusiv variantelor cu doar doua usi in dotare, indiferent de tipul plafonului - fix ori retractabil.

Mercedes E-Class Coupe si Cabrio - Primele poze

Cum vor arata noile E-Class Coupe si E-Class Cabrio la nivel de exterior vom afla abia in data de 27 mai, atunci cand va avea loc premiera mondiala a masinii care ar fi concurat cu BMW Seria 6, insa design-ul interior... ei bine, nu mai reprezinta deja niciun mister pentru nimeni. Si totul multumita unui fotografii publicate chiar in cursul zilei de astazi.

Inutil de mentionat, principala sursa de inspiratie o reprezinta proaspat lansatul Mercedes E-Class facelift, ceea ce se traduce printr-o plansa de bord cu doua display-uri supradimensionate si color, ce ii vor oferi soferului absolut toate detaliile necesare. Un volan cu trei spite duble completeaza pachetul estetic, in timp ce meniul tehnologic va gazdui si sistemul de infotainment MBUX.

Pe plan tehnic, noile E-Class Coupe si E-Class Cabrio sunt asteptate sa ofere aceleasi motorizari pe benzina si motorina, unele electrificate, altele nu, precum versiunile cu patrui si cinci portiere. Cu mentiunea ca variantele cu doar doua usi in dotare nu vor primi nici acum unitatea V8 bi-turbo de patru litri si 612 cai putere a fabulosului 63 AMG.

Mercedes E-Class Coupe si Cabrio - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe