Mercedes a lansat si-n Romania cea mai recenta masina a companiei

Mercedes a lansat si-n Romania cea mai recenta masina a companiei
  • Mercedes a lansat si-n Romania cea mai recenta masina a companiei
  • Preturile pentru versiunea Sedan pornesc de la 54.263 de euro
Distribuie pe Facebook

Preturile pentru versiunea Sedan pornesc de la 54.263 de euro, potrivit configuratorului oficial.

La aproape trei luni de la prima sa aparitie in public, noul Mercedes E-Class Facelift a fost lansat in mod oficial si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 54.200 de euro. In configuratia de baza, comercializata sub indicativul E 200, masina proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6 sau BMW Seria 5 mizeza pe un benzinar electrificat de doi litri si 197 de cai putere - la care se adauga alti 14 CP, ce se datoreaza functiei EQ Boost din dotare.

Meniul tehnic al variantei respective continua cu o cutie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune spate, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 7.5 secunde; viteza maxima, in schimb, se ridica la 240 km/h, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 6.6 si 6.9 litri la 100 de kilometri.

In standard, cel mai accesibil Mercedes E-Class Facelift ofera inclusiv jante din aliaj pe 18 inch, plus faruri cu tehnologie LED. Aceeasi reteta disponibila in schimbul unei note de plata de 54.263 de euro mai cuprinde, de asemenea, si bancheta spate rabatabila, camera video pentru marsarier, instalatie de climatizare automata THERMATIC, sistem de infotainment MBUX, scaune fata cu functie de incalzire, dar si volan multifunctional imbracat in piele Nappa, de exemplu.

Potrivit configuratorului oficial, clientii versiunii imbunatatite a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A6 sau BMW Seria 5 vor mai avea la dispozitie, pe piata din Romania, alte trei optiuni pe benzina, trei pe motorina si, nu in ultimul rand, trei cu sisteme de propulsie hybrid - dintre care una cu consum de 1.4 litri la 100 km.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes-Benz E-Class facelift
mai multe