Mercedes a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are trei display-uri in bord, o camera selfie, Angry Birds si TikTok

Mercedes a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a nemtilor are trei display-uri in bord, o camera selfie, Angry Birds si TikTok
  • Mercedes a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a nemtilor are trei display-uri in bord, o camera selfie, Angry Birds si TikTok
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici scaunele cu actionare electrica. Ori instalatia audio semnata de specialistii Burmester.

Surprins partial camuflat la inceputul lunii lui decembrie, acum mai bine de 12 saptamani, viitorul Mercedes E-Class a renuntat de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, la aproape toate secretele sale interioare. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pana la sfarsitul anului curent, la un pret de vanzare momentan necunoscut, respectivul vehicul german isi va intampina clientii inclusiv in compania unei tehnologii denumite MBUX Superscreen.

Mercedes E-Class - Poze interior.

Oferit in mod optional, oarecum inutil de adaugat, sistemul cu pricina consta in trei ecrane color, unul pentru ceasurile de bord digitale si configurabile, unul montat in centrul plansei de bord, unul destinat pasagerului regasit pe locul din dreapta fata. Aceeasi cumparatori ai autoturismului mentionat anterior vor mai primi, ca parte a echipamentului in cauza, si o camera selfie, care va putea fi folosita in nenumarate scopuri: pentru realizarea de fotografii, participarea la videoconferinte etc.

Unul dintre cele mai asteptate automobile din lume, urmatorul E-Class se va bucura inclusiv multiple aplicatii instalate, precum TikTok, Angry Birds, Webex si, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa, Zoom. Autoturismul nemtilor mai are de anuntat, totodata, si o instalatie audio semnata de specialistii Burmester, un volan cu design in trei spite, conexiune 5G, iluminare ambientala activa, inteligenta artificiala, scaune cu actionare electrica, gurile de ventilatie controlate digital.

Mercedes E-Class - Poze interior.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes E-Class - Poze interior.
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2023